Local food is natuurlijk beter als eten van ver weg, beter voor het milieu en uiteraard voor de locale Zeeuwse economie :). Wat is er dan nog lekkerder als de Zeeuwse mossel? Toch leuker als een Victoriabaars van heel ver weg...
De mosselen kun je heel makkelijk klaarmaken in de stoomoven, gewoon 13 minuten in de gaatjespan op 85 graden. Niets er bij en super lekker. Hier op deze pagina staat het ook met plaatjes er bij. Op de video hieronder kunt u ook het verhaal bekijken van de Zeeuwse mossel.
Op de "kooklespagina" van mijn site staan trouwens meer recepten en tips. Vanavond moet ik koken met de stoomoven bij een klant in Vught, had al beloofd om draadjesvlees en zo te gaan maken. Bij nader inzien toch een beetje spijt van... Ze hebben een Italiaanse design keuken in Zeeland gekocht, de mossels zijn dan natuurlijk wel passender.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment